Impact R&D – Research & Development – ontwikkelt en evalueert methoden voor gedragsverandering. Gedrag van mensen die kwetsbaar zijn, en die soms maatschappelijke overlast veroorzaken. Jongeren en volwassenen die psychische problemen hebben, verslaafd of dakloos zijn en/of delicten hebben gepleegd. Impact doet onderzoek en voert (verander)projecten uit. Impact gebruikt daarvoor kennis uit onderzoek en uit de praktijk. Het gaat altijd om de vraag welke interventies nu echt impact hebben. 

Klik op de onderwerpen hiernaast om te zien wat Impact doet.

 

Opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld: de Raad voor de Kinderbescherming, reclasseringsorganisaties, het gevangeniswezen, de verslavingszorg, gemeenten en het ministerie van Veiligheid en Justitie. Impact werkt voor organisaties die gericht zijn op het oplossen van maatschappelijke problemen die worden veroorzaakt door kwetsbare en moeilijke groepen.

 

NIEUW
Impact heeft samen met Noterik BV een innovatieve methode ontwikkeld ter aanvulling op face-to-face begeleiding van jongeren en volwassenen: ‘e-begeleiding’: klik hier.